Nieuwe iPad 2020-modellen

In het najaar van 2020 zal Apple twee nieuwe iPad 2020-modellen presenteren. Welke nieuwe functies en mogelijkheden kun je van deze nieuwe iPads verwachten?

Ik wacht nu in spanning op het bericht wanneer Apple de nieuwe iPads zal presenteren. Dit nieuws kan elk moment uitkomen. 🤤​​

Apple zal in september of oktober waarschijnlijk twee nieuwe iPad 2020-modellen presenteren. Het is dus nog een beetje gissen hoe deze iPads er precies uit zullen zien. Toch zijn er veel geruchten. In deze blog geef ik je de belangrijkste geruchten. Dan ben je weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Apple. 😁

De meeste geruchten zeggen dat er een nieuw instapmodel van de iPad wordt gepresenteerd, de iPad 2020 (het normale iPad-model), en de iPad Air 4

Eigenschappen nieuwe iPad 2020-modellen

1. Groter scherm

De geruchten zeggen dat de nieuwe iPad-modellen een groter scherm zullen krijgen. Momenteel zijn de iPads verkrijgbaar in een 10,2-inch en 10,5-inch scherm. Het zal me niet verbazen als de nieuwe iPads een 10,8-inch of 11-inch scherm zullen krijgen. 

Hopelijk krijgt het nieuwe scherm ook standaard een speciale coating die reflectie tegengaat, zodat je de iPad gemakkelijker buiten kunt gebruiken. 

2. Nieuw ontwerp

Het nieuwe iPad Air-model krijgt waarschijnlijk een nieuw ontwerp zonder homeknop, zoals we al kennen van de huidige iPad Pro. Het nieuwe iPad-model behoudt het traditionele ontwerp zoals we deze kennen.

3. Betere processor

De iPad krijgt waarschijnlijk een A12 chip, waar het nu een A10 chip heeft. Daarmee kan de iPad moeiteloos mee met nieuwe updates en iPad-functies

De nieuwe iPad Air krijgt waarschijnlijk een nog geavanceerdere chip, namelijk de A12X chip, die momenteel ook in de iPad Pro zit. Dit biedt dus meer mogelijkheden voor de iPad Air…

4. USB-C of Lightning-kabel?

De iPad behoudt waarschijnlijk de lightning-kabel, terwijl de iPad Air misschien overstapt naar een USB-C kabel, waardoor je meer mogelijkheden krijgt met het koppelen van accessoires, zoals een camera of beeldscherm.

5. Verbinden met accessoires

Waarschijnlijk kun je de huidige accessoires nog steeds verbinden met de nieuwe iPads, zoals de Apple Pencil, Smart Keyboard en Magic Keyboard. De verwachting is dat de iPad Air ook compatibel zal zijn met de Apple Pencil 2. 

Prijs iPad 2020

Ik verwacht dat de prijs ongeveer rond de huidige prijs van de iPad Air 2019 en iPad 2019 zal liggen. Dus:

  • iPad: €389
  • iPad Air: €569
  • iPad Pro: €899

De nieuwe iPad (normale iPad) zal dus aanzienlijk betaalbaarder zijn dan andere iPad-modellen, zoals we gewend zijn, terwijl je met de nieuwe iPad Air veel meer mogelijkheden krijgt. Opvallend is dat de eigenschappen van de nieuwe iPad Air veel meer richting de eigenschappen van de huidige iPad Pro gaan. Dat biedt mogelijkheden. 

Wanneer kan ik de nieuwe iPads 2020 kopen?

Waarschijnlijk worden deze nieuwe iPads in september of oktober 2020 gepresenteerd. Ze zullen dan naar verwachting daarna verkrijgbaar zijn bij de Apple-verkoper. 

Hoe krijg ik mijn nieuwe iPad onder de knie?

Een nieuwe iPad met veel mogelijkheden is super leuk, maar dan moet je natuurlijk wel snappen hoe je deze functies gebruikt.

Met mijn iPadOS cursus krijg jij je iPad onder de knie. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan! Probeer het gewoon, want ik weet zeker dat je veel meer plezier zal beleven met je iPad. 😁

Plaats gerust een reactie op dit artikel: