De deuren voor de iPad Leren Video Cursus zijn NU geopend!

In onderstaande video ontdek je alles over de cursus.
Neem hiervoor even de tijd. Het is de moeite!

Trouwens, het allerlaatste besturingsysteem iOS11 is ook reeds verwerkt in de cursus.

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

UPDATE: Inclusief iOS11 Video's

Krijg ook toegang tot het allernieuwste besturingsysteem iOS11.
Heb je een oudere iPad die je niet meer kunt updaten naar iOS11?
Geen enkel probleem! Want je krijgt ook toegang tot iOS8, iOS9 en iOS10 video's.

De registratie sluit binnen

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

Alle geheimen van de iPad binnen handbereik voor beginnende en gevorderde gebruikers…

"Ontdek hoe je binnen enkele dagen van nu
een echte iPad held bent, er meer plezier aan beleeft
en je vrienden ademloos laat toekijken”

Door: Matthias Moens
Re: Zo heb je (VEEL) meer plezier van je iPad.

Beste bezoeker,

Of je nu al wat langer met je iPad werkt of er net mee begint, dit is absoluut iets voor jou. Tenminste: als je het beste uit je iPad wilt halen. Als je wilt dat de mensen om je heen ademloos kijken naar wat jij allemaal doet en kunt met je iPad.

Als je dat wilt, dan is dit waarschijnlijk de allerbelangrijkste pagina die je de komende jaren gaat lezen…

Ik ga namelijk een verhaal met je delen over hoe ik mijn vader heb geholpen met zijn iPad. Hoe hij een ware iPad goochelaar is geworden. En hoe hij als computerleek beter met zijn iPad over weg kan dan wie van zijn vrienden of familie ook  - hij is alleen nog net niet zo goed als ik 🙂

In dat verhaal ontdek je hoe jij precies datzelfde kunt bereiken.

Ik denk dat jij best een beetje op mijn vader lijkt

Tenminste… misschien kun jij wel enigszins met de iPad overweg maar misschien ook niet. Dan is dit toch hoe dan ook een belangrijk verhaal voor je.

Mijn vader heeft nooit iets met computers gehad, maar vindt de nieuwe ontwikkelingen wel erg leuk. En zo’n iPad… tsja, al z’n vrienden hebben er ook één en die zijn er steeds mee in de weer.

Eerlijk gezegd: ik had nooit gedacht dat mijn vader sowieso met een iPad aan de slag zou gaan en deze 100% onder de knie zou krijgen.

De waarheid is dat mijn vader een echte computeranalfabeet is. Hij wist niet eens hoe hij zijn iPad moest aanzetten! Laat staan dat hij kon mailen of surfen of Facebooken. Letterlijk alles moest hij leren…

Misschien is dat bij jou niet zo, dat je alles nog moet leren maar ook dan is dit waardevol voor je: let maar op!

Toen mijn vader geen beginner meer was,
hielp ik hem nog veel meer verborgen geheimen ontdekken

Ik heb mijn vader op eenvoudige wijze de grondbeginselen bijgebracht. Toen hij dat (al heel snel!) onder de knie had, gingen we de diepte in.

Hij werd van absolute no-no ( ik hoop niet dat hij dat leest 😉 ) een gevorderde gebruiker. Toen hij dat was, was hij niet meer te stoppen.

Alle geheimen die de iPad in zich heeft, alle mogelijkheden die het apparaat biedt kent hij en past hij toe. Hij fotografeert ermee én bewerkt zijn foto’s als een pro. Hij maakt video’s en monteert die. Hij kijkt waar ook in België naar voetbal via een live-stream uit China. Hij installeert app’s en toepassingen die hij leuk vindt. En nog veel en veel meer.

Kortom: mijn vader is een echte expert. En dat allemaal met een eenvoudige training - hoe, daar kom ik zo op, maar het is het lezen waard.

Maak jij hetzelfde door als m'n vader?

Ik zag de enorme worsteling bij mijn vader. Hoe hij het apparaat probeerde aan te zetten. Hoe hij zijn code probeerde in te voeren. Hoe hij eenmaal binnen niet wist wat al die plaatjes betekenden. (Dat zijn geen plaatjes maar icons Paps.)

Ze hadden hem zoveel mooie verhalen voorgeschoteld wat er allemaal met die iPad kon. Maar hij was zo teleurgesteld en onmachtig dat hij het na een paar dagen opgaf en zijn iPad in de kast legde.

Ligt jouw iPad er ook maar een beetje bij?

Weet je: het leek mijn vader geweldig om nieuwe werelden te openen vanuit zijn luie stoel. Maar het bleek veel moeilijker dan iedereen hem had voorgesteld. En dus hoefde het voor mijn vader allemaal niet meer zo.

Ik kan me goed voorstellen dat dat ook zo werkt als je je iPad alleen gebruikt om te Facebooken, YouTuben en te mailen. Dan doe je jezelf werkelijk tekort!

Als je niet weet hoe je verder moet dan verlies je al snel je interesse voor het apparaat... Geloof me: dat is nergens voor nodig met de methode die ik je zo aanreik. Lees daarom vooral verder – eerst nog iets over mijn vader 😉

Ik was niet in de buurt toen mijn vader me nodig had.

Ik ben video-producent en ik weet veel van techniek. De iPad vond ik vanaf het allereerste begin superleuk. Omdat ik een goed ontwikkeld gevoel heb voor techniek en ‘computerslim’ ben, had ik mijn vader goed kunnen helpen.

Maar ik was niet in de buurt!

Het probleem was alleen dat ik in die tijd in Barcelona woonde en werkte. Ik maakte videoclips voor DJ’s. En als ik dan af en toe naar huis belde, merkte ik dat mijn vader steeds minder enthousiast werd over de iPad. Maar via de telefoon aan hem vertellen wat hij moest doen… dat werkte niet.

Hoe kon ik de instructies goed op hem overbrengen?

Frustrerend, dat was het voor mijn vader want het lukte niet met de iPad. En voor mij was het frustrerend dat ik hem er niet mee kon helpen. Dus ik dacht: ik zet het op papier! Gewoon een beschrijving met plaatjes erbij en dan leer ik hem hoe hij Facetime kan inschakelen of een berichtje met foto kan plaatsen op Facebook.

Opschrijven werkte niet.

Voor hem opschrijven was zo ongeveer het slechtste idee dat ik op dit gebied had.. Eerst moest ik mijn documenten naar mijn moeder mailen (mijn vader had geen idee hoe hij zijn mail moest openen). Mijn moeder printte het uit, gaf het aan mijn vader en die ging er stap voor stap doorheen. Maar hij snapte er helemaal niets van.

De beste instructie is de instructie die live wordt voorgedaan

Toen ik die eerste instructies had geschreven was ik best verwachtingsvol. In de daarop volgende week merkte ik echter dat hij er niks mee kon en er niks mee deed.

Een training op papier werkt niet.

Omdat ik video-producent ben, ging ik ‘in video’ denken. Misschien dat dat zou helpen… Maar ik dacht wel: als dit niet lukt, dan weet ik het ook niet meer.

De instructies die ik op papier had gezet, vertaalde ik naar een korte videofilm. Deels met mij in beeld, deels met het scherm van de iPad in beeld, soms mijn vingers in beeld maar altijd mijn stem die helder en duidelijk elke stap uitlegde.

Toen ik mijn nieuwe instructies opstuurde had ik er weinig verwachtingen van

Ik had de video op het internet gezet en de link naar mijn moeders e-mail gestuurd. Nogmaals: ik wist het ook niet meer zo goed. Misschien zou het werken, misschien niet.

Eigenlijk had ik het idee dat dit ook niet zou werken en dat ik dan over een week of vier, wanneer ik even thuis zou zijn, de dingen gewoon aan hem zou voor doen. Maar toen gebeurde er diezelfde dag nog iets buitengewoons: ik kreeg ik een e-mail VAN MIJN VADER!

Snap je? Mijn vader had niet eens een idee hoe hij zijn mailprogramma moest geopend krijgen en nu kreeg ik van hem een mailtje van zijn iPad (onder het berichtje stond namelijk ‘Verstuurd met mijn iPad’).

Mijn video-instructies hadden gewerkt. Ik belde meteen.

Afspelen en altijd kunnen herhalen wanneer ik dat wil

Ik feliciteerde mijn vader direct toen ik hem aan de lijn had. Daarna vroeg ik hoe hij het voor elkaar had gekregen. En weet je wat hij zei?

“Het was eigenlijk heel eenvoudig. Ik heb jouw instructie afgespeeld en toen heb ik het nog eens gedaan en de video af en toe stop gezet en precies gedaan wat jij voordeed. En toen nog een keer en toen kon ik het. Ik had even een verloren momentje en toen heb ik het opgepakt. En ik kan het kijken en herhalen wanneer ik maar wil en zo vaak ik maar wil.”

Alle geheimen van de iPad onthult.
Eenvoudig, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt

Je begrijpt dat ik heel enthousiast was over deze ene doorbraak en de woorden van mijn vader. Ineens begreep ik dat mijn video-instructies wél hun werk deden.

Ik ben meteen alle basishandelingen voor de iPad gaan uitwerken in video’s en heb die online gezet. Mijn vader werd enthousiaster en enthousiaster. Binnen een week had hij zich de basis eigen gemaakt en kon hij werken met de iPad. Hij keek geen televisie meer, mijn vader was voortdurend met de iPad bezig!

Als je de basis onder de knie hebt,
valt er nog een wereld te ontdekken op je iPad

Je begrijpt dat ik de training verder heb uitgewerkt. Kleine moeite voor mij en een grote hulp voor mijn vader. Hij was zo’n goede leerling dat hij meer en meer wilde met zijn iPad.

Daarom heb ik over alle geheimen van de iPad instructies gemaakt. Zoals het bewerken van je foto’s, het maken van fotoalbums, wat je moet doen bij een vol geheugen, hoe je video’s monteert en nog veel en veel meer.

Inmiddels heb ik de cursus online gezet zodat ook andere mensen ervan gebruik kunnen maken. En mensen die de cursus doen of hebben gedaan zitten in een besloten Facebookgroep waar ze met elkaar praten over hun vorderingen en bevindingen.

Juist ook veel mensen die dachten dat ze al redelijk met de iPad over weg konden, ontdekken dat er veel meer kan. De mogelijkheden zijn eindeloos – je moet alleen even weten hoe je ze benut.

Daarom wil ik je aanmoedigen om ook de diepte in te duiken met je iPad: er zal een nieuwe wereld voor je open gaan.

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

Herken je deze situaties?

 • Je voelt je dom omdat je niet weet hoe je informatie moet opzoeken op dat apparaat.
 • Iedereen is lekker aan het tikken op zijn iPad, maar jij niet
 • Je stelt jezelf vaak de vraag: “Hoe moet ik dat nu weer doen?"
 • Gisteren ging het makkelijk, maar nu ben je het weer vergeten
 • Je dochter of zoon laat je zien hoe het moet, maar jij bent de volgende dag vergeten hoe het moet
 • Het lukt je nooit om mooie foto’s te maken
 • Je wilt snel even iets opzoeken, maar al snel ben je hopeloos verdwaald in de vele websites waardoor je de informatie niet vindt
 • Of nog erger: je verdwaalt in je eigen iPad
 • Je weet niet hoe je de voetbaluitslagen kunt bekijken
 • En al helemaal niet hoe je dat doet met een gestreamde live-wedstrijd
 • Je wilt een fotoalbum maken maar hebt geen idee waar je moet beginnen
 • Je ziet dat er duizenden app’s zijn: welke zijn geschikt voor jou?
 • HELLPPP!

Beginnende of gevorderde iPad gebruiker?
Ik help je om alles uit het apparaat te halen wat er in zit

Alle instructies die ik voor mijn vader heb gemaakt, heb ik opnieuw opgenomen en online gezet. Het is een complete cursus OP VIDEO.

Wanneer je besluit mee te doen met iPad Leren, dan krijg je onbeperkt toegang tot al deze video’s. Je leert in korte tijd – net als mijn vader – precies wat je allemaal met de iPad kunt doen en hoe je dat doet.

Stap voor stap. Op video. In jouw eigen tempo. En je kunt de video’s zo vaak herhalen als je maar wilt.

Nog iets belangrijks: in het geval je er echt niet meer uitkomt, stuur me dan een mailtje. Ik ben er altijd voor je!

Voor beginnende en voor gevorderde iPad gebruikers is dit de allerbeste cursus die er bestaat. Je ontdekt gegarandeerd binnen enkele dagen alle geheimen die de iPad voor je heeft en je leert hoe je die kunt benutten.

Stel je eens voor:

 • Binnen enkele dagen al ben je een iPad held
 • Iedereen is verbaasd over wat jij allemaal met je iPad kunt
 • Je weet precies de weg op de iPad - waar je inmiddels een beetje verliefd op bent geworden
 • Gisteren ging het makkelijk, vandaag gaat het nog makkelijker
 • Je laat je dochter of zoon zien hoe iets moet op de iPad
 • Je maakt de allermooiste foto’s met je iPad (en bewerkt die)
 • Je zoekt even snel iets op
 • Je verdwaalt nooit meer in je eigen iPad
 • Mensen vragen aan JOU hoe ze iets moeten doen op de iPad
 • Je maakt mooie fotoalbums (met een druk op de knop)

Waarom iPad Leren werkt

Er bestaan nogal wat trainingen voor je iPad. Ze hebben allemaal één groot nadeel: ze werken niet. Je hebt bijvoorbeeld in de boekwinkel een boek aangeschaft ‘Werken Met Mijn iPad’. Aan de hand van geschreven taal moet je achter je apparaat gaan uitvogelen hoe het werkt.

Of je volgt iPad groepslessen. Iemand doet voor de groep voor wat je moet doen, je oefent wat, komt thuis… Maar tegen die tijd ben je alle handelingen en informatie alweer vergeten.

Bij iPad Leren, leer je ZELF de geheimen van je iPad. Dat is de grote kracht. Doordat je er zelf mee aan de slag gaat, leer je het snel en vergeet je het nooit meer.

De hele cursus staat op video. Er zijn verschillende categorieën die onderverdeeld zijn in hoofdstukken zodat je binnen enkele seconden de gewenste video bekijkt.

Ben je vergeten hoe je een bepaalde handeling ook al weer moet uitvoeren? Geen probleem: je gaat gewoon terug naar de video en leert het jezelf opnieuw aan. Net zolang tot het in je eigen systeem zit. In je eigen tempo.

Je mist alle plezier van je iPad
als je niet precies weet hoe het werkt

Dat begrijp je wel toch? Als je alleen maar een iPad hebt en ongeveer weet wat er mee kan, maar dat niet kunt… dat leidt tot frustratie.

Sommige mensen denken dat als ze eenmaal een iPad hebben, dat het dan vanzelf gaat. Dat ze dan volleerd zijn en alles kunnen wat ze willen. Maar zo is het niet.

Een iPad is een apparaat. Wel een heel cool apparaat, maar je moet van een apparaat wel weten hoe het werkt! Bij iPad Leren, leer je dat in je eigen tempo.

Nadeel: je familie en vrienden gaan je vragen je trucs aan hen uit te leggen.

Wat mijn cursisten ervan zeggen

De video's maken het héél gemakkelijk en ook het feit dat je het altijd terug kunt bekijken wanneer je het nodig hebt komt goed van pas 😜 zeker voor een 50 plusser 🙂 sommige dingen gebruik ik minder en tegen de tijd dat ik het terug nodig heb ben ik weer vergeten hoe het moest 😖


Ik heb vanalles geleerd dankzij jou. Ik ben blij met mijne nieuwe vriend ,de Matthias 👍👍


Ik stond er eerst ook wel argwanend tegenover omdat het toch 97€ was die je stort aan iemand die je niet kent 😖 maar ik had eerder ook al ipad lessen genomen. 2 x 2 uren, die me samen 120€ gekost hebben en dan krijg je teveel informatie in 1 keer 😖 zodat ik eenmaal terug thuis meer dan de helft vergeten was 😁 dus is de cursus zeker z'n geld waard. Ik  kan het bekijken en blijven herbekijken voor de rest van mijn leven 😃 achteraf bezien is het zelfs héél goedkoop in vergelijking met de andere cursus die ik volgde!


Ook dat ik heel tevreden ben over jou bereikbaarheid , dat is helemaal geen probleem , jij antwoordt sneller dan ik 😜


Ik heb al reclame gemaakt voor jou hoor 😜 Mijn vriendin Liliane is ondertussen ook al "member"😜 geworden 👍 en hopelijk volgen er nog. 😃


Carine Deckx, iPad Leren Cursist

Hey Matthias,
Ik ben inderdaad member geworden door mijn vriendin Carine. Die zei dat ze een nieuwe vriend had 😄😄 en die het goed kan uitleggen 😉😉 . Ik heb er ook wel efkes over nagedacht omdat ik er ook wel een beetje argwanend tegenover stond , maar ben toch blij met m'n nieuwe vriend 😜😜.

Ik vind het vooral interessant omdat je het zo dikwijls als je wil kan bekijken en als je vragen stelt er ook rap antwoord op krijgt en al de video's in eenvoudige taal. 😄😄  Ik heb het al tegen verschillende mensen verteld , hopelijk volgen er nog kandidaten è 😜😜

Liliane Engelen, iPad Leren Cursist

Beste Matthias


Ik wil je bedanken voor de efficiënte cursus. Wat me vooral veel plezier doet is dat hij beter en beter wordt. In tegenstelling tot andere cursussen waar na betaling alles stilvalt, is jouw aanpak opwindend aangenaam. Ik kijk uit naar het vervolg, maar ben nu al super tevreden.


Vriendelijke groeten


Wim

Wim De Ryck, iPad Leren Cursist

iPad Leren Video Cursus

Met iPad Leren gaan we samen een nieuwe wereld ontdekken, vol mogelijkheden waarvan je zelfs niet wist dat ze bestonden.

Deze online video cursus zal je bij de hand nemen en alles stap-voor-stap en rustig voortonen.
Video is het krachtigste medium om kennis op te doen, omdat het zo visueel is. Je zal merken dat het net is alsof ik naast je zit en je meekijkt over mijn schouder.

Bekijk hieronder een kort overzicht:

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

 • Foto’s versturen via berichten
 • Gesproken berichten versturen
 • Emoticons gebruiken
 • Prachtige foto’s maken
 • Panorama foto’s maken
 • Agenda beheren
 • Gratis applicaties installeren
 • Kredietkaart koppelen aan App Store
 • iTunes kaart koppelen
 • Contacten beheren
 • FaceTime gebruiken voor videobellen
 • Foto’s bekijken en verwijderen
 • Foto’s bewerken
 • Foto’s ordenen in albums
 • Foto-albums delen
 • Herinneringen toevoegen
 • iPad verbinden met WiFi
 • iPad software update uitvoeren
 • Technieken om sneller instellingen te wijzigen
 • Muziek downloaden uit iTunes Store
 • Kaarten: Huidige locatie bepalen
 • Navigeren (GPS) met de iPad
 • Weergaves in Kaarten
 • Wereld in 3D ontdekken
 • Wekker zetten, wereldklok bekijken, ...
 • E-mail toevoegen
 • Bijlages versturen via e-mail
 • Grappige foto’s maken met Photo Booth
 • Surfen met Safari
 • Webpagina’s opslaan bij favorieten
 • Tabbladen gebruiken in Safari
 • Wat is iCloud?
 • Applicaties in mappen plaatsen
 • Applicaties afsluiten
 • Sneller schakelen tussen applicaties
 • Kopiëren, knippen en plakken
 • Muziek/foto’s van PC naar iPad.
 • Helderheid scherm aanpassen

Is je iPad geheugen vol?

Je neemt veel foto's en video's en nog voor je het zelf doorhebt is je geheugen van je iPad vol. Herkenbaar?
In de cursus toon ik je uitgebreid hoe je een reservekopie maakt via iCloud.
Maar ook hoe je je foto's en video's veilig op je computer opslaat.

OPGELET! Dit is een zeer belangrijke module is de cursus.
Want uit ervaring weet ik dat velen hun dierbare foto's en video's zijn verloren doordat ze 2 zeer belangrijke stappen over het hoofd zagen.

Een vergelijkbare cursus kost je al snel duizend euro

Ik denk niet dat je een vergelijkbare, uitgebreide cursus kunt vinden. Er zijn bedrijven die voor een dagdeel iPad cursus 350 euro vragen. Als je een goedgeschoolde IT-leerkracht wilt huren kost dat al gauw 125 euro per uur…

Aangezien er 40 lessen aan excellente videocursussen voor je klaar staan (dat is exclusief 2 bijzondere videobonussen) zouden deze lessen je minstens 1000 euro kosten.

Het goede nieuws: ik zal je nog niet eens de helft daarvan berekenen…

Maar eerst een kleine waarschuwing:

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

LET OP: daarna zal het voorlopig niet meer mogelijk zijn deel te nemen!

Als je meer uit je iPad wilt halen dan is het nu de tijd om actie te nemen.

Binnen enkele dagen al kan jij een iPad de baas zijn en iedereen versteld laten staan van wat jij er allemaal mee kunt…

Of je blijft met je iPad doen wat je op dit moment doet.

De keuze is aan jou.

Slechts 97 euro

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

Bonus #1: Krijg exclusief toegang tot besloten Facebook Groep

Denk even aan het volgende: je gaat aan de slag met iPad Leren, je ontdekt alles van de iPad en kunt het apparaat bedienen zoals de grootste experts.

Lijkt dat je wat? Ja hè. Maar ik heb nog iets geks gemerkt. Mensen die enthousiast zijn hebben behoefte aan soortgenoten voor reflectie of een andere mening.

Je krijgt GRATIS toegang tot de Besloten Facebook Groep van iPad Leren. Dit wordt door de deelnemers als een zeer waardevolle bonus gezien. In de Facebookgroep vind je mensen van jouw niveau. Mensen die de iPad uiteindelijk uitstekend in de vingers hebben en die je met van alles en nog wat kunnen en willen helpen:

 • Je kunt hier vragen stellen en krijgt inspiratie van anderen
 • Ikzelf geef antwoorden en extra tips + video's in de groep
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep is exclusief voor leden van iPad Leren en geldt levenslang (of althans: zolang als Facebook ook bestaat).
 • Bestaande cursisten waarderen deze groep zeer hoog!

Lees hieronder de reacties van de nieuwe leden die zich aanmeldden.

Bonus #2: Fotografie

De iPhone en iPad zijn fantastische apparaten die ook een zeer goede camera aan boord hebben!
Maar wat doe je met onscherpe, onderbelichte of overbelichte foto's?

Op de iPhone en iPad heb je zeer gebruiksvriendelijke applicaties om jouw foto's te bewerken, filters toe te voegen, etc.

Ik toon je alles rustig voor, zodat jij een echte pro wordt!

Hieronder kan je mijn foto's bekijken, die ook 1 voor 1 bewerkt zijn op de iPad.

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

Bonus #3: Maak verbluffende panorama foto's

Wist je dat je met de iPad veel meer kan tonen dan een reguliere foto?
Namelijk met panorama's! Zeer plezante manier om je vrienden jaloers te maken, haha!

Bonus #4: iCloud geheimen onthuld

Je hebt er zeker al van gehoord, iCloud. Maar wat is het precies?
Wel, iCloud maakt een veilige kopie van al de bestanden die op je iPad staan.

Op die manier is het onmogelijk om je foto's, contacten, mails, berichten, notities te verliezen.
Het is ZEER belangrijk dat je gebruik begint te maken van iCloud.

Bonus #5: Verlies nooit meer je kostbare foto's
dankzij Google Photos

Het is belangrijk dat je gebruik maakt van iCloud, maar als het op foto's aankomt dan raad ik je aan om Google Photos te gebruiken.

Bij iCloud moet je betalen om je foto's op te slaan, Google Photos is volledig gratis en het beste van dit alles is dat je een onbeperkt aantal foto's kan uploaden.

Ik zou je aanraden om vandaag nog aan de slag te gaan met Google Photos.
Want je wilt niet dat je iPad het plots begeeft en je al je foto's kwijt bent.

Bonus #5: Opslagruimte vrijmaken

Vroeg of laat krijgt iedereen wel het bericht: Opgelet, je opslagruimte is bijna vol.

Wat doe je dan in zo'n situatie? Ga je dan foto's en video's verwijderen om ruimte vrij te maken? Neen, natuurlijk niet! Dat zou zonde zijn van je foto's.

In de bonus leg ik je stap voor stap uit hoe je ruimte kunt vrijmaken en naar hartelust nieuwe applicaties kunt installeren, foto's maken, foto's opslaan, etc

Bonus #6: Expertise XXL

Als bonus krijg je ook Expertise XXL. Wat houdt dit precies in?

Wel, indien jij een zeer specifieke vraag hebt over de iPad die nog niet verwerkt zit in de cursus, dan mag je mij altijd contacteren en gaan we samen je probleem oplossen.

Dus je bent vanaf nu van niemand meer afhankelijk in je vriendenkring of familie, je kan altijd bij mij terecht.

Merk ik dat jouw vraag geregeld gesteld wordt door andere leden, dan zal ik daar een nieuwe video over maken en toevoegen aan de cursus.

Bonus #7: Vaste prijs garantie

Zoals je ziet krijg je zeer veel waarde voor de lage prijs van eenmalig 97 euro. Daarom zal ik de prijs vermoedelijk verhogen.

Indien jij je vandaag inschrijft voor de online iPad Leren cursus, zet ik de prijs vast en betaal je zeker niet het hogere bedrag, wat er zeker aankomt.

Levenslang toegang tot iPad Leren + bonussen.

De ontwikkelingen staan niet stil en zeker die op computergebied niet. Deze cursus zal zich ook steeds verder ontwikkelen.

In feite is dit versie 2.0 die een stuk uitgebreider is dan de eerste. En volgende versies worden ook weer uitgebreider.

Maar dat betekent niet dat je elke keer opnieuw toegang hoeft te kopen tot iPad Leren. Als je je nu aanmeldt krijg je levenslang toegang tot deze modules van de cursus en de bijbehorende updates.

Dit zeggen mijn cursisten over iPad Leren

Beste Matthias,

Ik vind je cursus laagdrempelig en eenvoudig te volgen. Wat mij erg aanspreekt is dat je letterlijk met de beweging van je vingers (en over je schouders heen) laat zien wat nou precies aangeklikt moet worden en hoe verder te gaan. Tijdens de les wordt regelmatig  herhaald waar je op moet klikken enz.

Ik zou de cursus zeker aanraden aan iedereen die een iPad heeft. Ook al denken ze de iPad al goed onder de knie te hebben.

Wat de snelheid betreft van de snelheid waarmee je antwoord geeft - ongelofelijk hoe snel je dat doet.  Ik ben hier zeer tevreden over.

Ik voel me soms een echt dombo, maar ik durf toch mijn vragen aan je te stellen!  Het lijkt allemaal eenvoudig voor de jongere generatie, maar ik heb toch soms problemen om de snelheid van de techniek van deze tijd bij te houden.  Gelukkig voel ik met niet opgelaten om  mijn vragen bij jou neer te leggen.

Hartelijk dank en ga zo door!!!!!

Groetjes,
Ingrid

Ingrid Kraaijenbrink, iPad Leren Cursist

Hoi Matthias,


Wat ik zooooooooo tof vind:


- De video's zijn op een zo fijne, aangename en eenvoudige manier super uitgelegd. Dat moet je maar kunnen, Matthias! Groot voordeel: ik kan ze ook steeds opnieuw bekijken, even stoppen om het uit te proberen, verder kijken,... En met succes toepassen. En in de toekomst heb ik deze video's ook nog vaak nodig want ik vergeet ook wel wat... Ik reken er dan ook op dat ze verder beschikbaar blijven.


 - Ook de mailtjes in Facebook die de cursusleden elkaar kunnen sturen om elkaar vragen te stellen vind ik  heel goed. Zo voel ik me vaak niet alleen met mijn vraag en weet ik ook dat er anderen dezelfde problemen hebben. 


Ondertussen 'voel' ik ook wel dat  Matthias over onze schouder de conversaties volgt om dan ter gepaste tijd te antwoorden en/of een nieuwe video aan de cursus toe te voegen. Dus erg lang wachten op een antwoord van onze leraar is niet nodig.


Ook je persoonlijke mails naar mij (o.a. toen ik Facebook kwijt was) wist ik te waarderen.


- Ik raadde inderdaad deze cursus al aan verscheidene iPad gebruikers aan. 


Kortom: ik ben een bijzonder tevreden iPad-cursiste van jou.


Hartelijke groetjes,
Marie Christine

Marie Christine Brusselaers, iPad Leren Cursist

Hoi Matthias,


Ben eerder naar twee workshops geweest over het omgaan met de iPad, maar jouw cursus bevalt mij beter.


Bij die workshops krijg je (te) veel informatie in een ochtend. Het duizelt je na afloop.


Bij jouw cursus kan je de informatie zelf doseren en het ook op een tijdstip bekijken dat je zelf het beste uitkomt.


Bij die eerder gevolgde workshops deelde je met een groep een of twee docenten.


Doordat de voorkennis en het inzicht van de cursisten heel wisselend was, kregen mensen die veel moeite hadden met de leerstof extra veel aandacht. Een goede zaak, maar dat gaat ten koste van andere cursisten, die zitten te wachten op verdere informatie.


Het leerstofaanbod is bij jouw cursus inzichtelijk ingedeeld en je vindt snel het onderwerp, waarover je wat wilt weten. Je kan ook zelf bepalen welke leerstof je onder de loep wilt nemen.


Het is ook steeds weer leuk om een mail te krijgen met nieuwe, aanvullende leerstof.


De stof wordt goed en duidelijk uitgelegd en als je het niet begrijpt, kan je nog een keer kijken.


De opnames zijn per onderwerp kort, dus als je het te langzaam vindt, dan weet je dat het maar een paar minuten duurt. Vind je het te snel gaan, dan kijk je nog een paar keer.


Verder ben ik tevreden over het feit dat je vragen per mail kan stellen, als je vastloopt of iets wilt weten.


Bovendien krijg je snel antwoord!


Heb jouw cursus aan vijf mensen aangeraden, waaronder drie Belgen.


Die waren verrast, dat ze van een Nederlander een Belgische site aangeraden kregen.


Dus:


De cursus die jij aanbiedt bevalt mij ontzettend goed!!!


Ga zo door!
Hartelijke groet,
Thea

Thea Fagel, iPad Leren Cursist

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

Overzicht van enkele iPad Leren Leden. Sluit jij je aan bij de club?

Registreer je nu voor iPad Leren

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

Zoals je ziet is de tijd om je in te schrijven beperkt. Ik heb besloten de deuren eenmalig te openen voor een nieuwe stroom cursisten, zodat ik echt goed al mijn aandacht en zorg aan je kan geven.

Als je meer uit je iPad wilt halen dan is het nu de tijd om actie te nemen.

Binnen enkele dagen al kan jij een iPad de baas zijn en iedereen versteld laten staan van wat jij er allemaal mee kunt…

Of je blijft met je iPad doen wat je op dit moment doet.

De keuze is aan jou.

Slechts 97 euro

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen

Veel gestelde vragen

Hoeveel mensen hebben de cursus al gevolgd?
Inmiddels heb ik bij iPad Leren al 670 cursisten mogen begroeten en ze zijn er stuk voor stuk enthousiast over. Het is de meest uitgebreide iPad cursus die er bestaat. Nadat mijn vader er zo enthousiast over werd heb ik besloten om meer mensen ermee te helpen.

Moet ik op bepaalde momenten aanwezig zijn voor de cursusdelen?
Nee en dat is het mooie van de cursus. Je kunt het helemaal doen op jouw tempo en op tijden dat het jou goed uitkomst. Alle cursusdelen heb ik namelijk als video opgenomen en die video’s staan online. Waardoor je het echt in jouw tempo en wanneer het jou uitkomt kunt doen.

Ik weet al het een en ander van de iPad…
Dan is deze cursus echt wat voor jou. Ja, ik ga in op de basis. Maar vervolgens gaat het in vliegende vaart de diepte in en zal je ontdekken wat voor wondere wereld er in je iPad verborgen zit. Ik leer je hoe je die geheimen kunt ontrafelen.

Ik weet helemaal niks van de iPad…
Ook dan is deze cursus precies wat voor jou. Ik ga namelijk stap voor stap op de basis in. Heb je die goed onder de knie, dan ga je naar het gevorderde deel en ga je meer en meer de diepte in.

Ik ben niet zo’n snelle leerling…
Dat geeft helemaal niets. Je kunt elke video tot in den treure opnieuw bekijken en de handelingen die ik voordoe op het scherm precies nadoen. Net zolang tot het in je ‘systeem’ zit.

Maar als ik er nu echt niks van snap?
Het is bij al die cursisten nog niet gebeurd, maar mocht je iets niet begrijpen, dan kun je mij altijd mailen: ik ben er altijd voor je.

Wat gebeurt er als de cursus voorbij is?
Je hebt levenslang toegang tot de cursus en krijgt ook gratis toegang tot alle updates. Dat betekent dat je altijd alle materiaal weer kunt terugkijken en bepaalde trucjes die je vergeten zou zijn, zo weer kunt leren.

Ik weet helemaal niets van techniek.
Precies zoals mijn vader destijds - en trouwens: heel veel iPad gebruikers zijn niet technisch aangelegd. Ik zal het je nog sterker vertellen: de iPad is ontwikkeld om een mini-computer te maken voor a-technische mensen. Het belangrijkste is dat je erop kunt vertrouwen dat er eigenlijk niks mis kan gaan met een iPad.

Waarom is er maar beperkte inschrijving mogelijk?
Omdat ik er graag helemaal voor mijn cursisten ben. Je kunt je voorstellen dat als zich tegelijk 500 mensen inschrijven, dat dat aspect dan wat ondersneeuwt. Aangezien ik graag hard werk maar ook graag van mijn vrije tijd geniet, heb ik besloten om de inschrijving te beperken zodat ik iedereen goed kan ondersteunen.

Is het veilig om met een bankkaart te betalen?
Ik gebruik de industrie standaard voor encryptie om je kaart en je gegevens te beschermen gedurende het betaalproces.  Je gegevens worden met niemand gedeeld en ik kan de details van je kaart zelf niet inzien. Want ik wil dat je weet dat ik de veiligheid van al mijn online activiteiten extreem serieus neem.
En uiteraard biedt mijn 30 dagen niet goed geld garantie veel bescherming.

Goed, ik doe mee en ik betaal. Wat is de volgende stap?
Zodra je betaling binnen is, krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd voor het ledengedeelte van de website. Met die twee sleutels open je het cursusgedeelte.

De waarde van de cursus + alle bonussen is 586 euro.
Als je beslist om vandaag deel te nemen krijg je alles voor slechts 97 euro.

Twijfel je nog?

Klik op de gele knop om je aan te melden.

Als je om wat voor manier ook niet tevreden zou zijn met iPad leren, laat het me gewoon weten via de mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat iPad Leren niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug. Geen gezeur.

De registratie sluit binnen